Obowiązek przekazywania danych przez podmioty prowadzące obrót owocami i warzywami opublikowano dn. 2020-02-17 00:00 zaktualizowano dn. 2021-01-15 12:15 przez: Andrzej Giżyński
Zasady dotyczące produkcji i rozlewu wyrobów winiarskich opublikowano dn. 2020-02-17 00:00 zaktualizowano dn. 2021-01-15 11:45 przez: Andrzej Giżyński
Informacja dotycząca sposobu znakowania kiszonych przetworów warzywnych (kapusta, ogórki) opublikowano dn. 2020-02-17 00:00 zaktualizowano dn. 2021-01-15 12:09 przez: Andrzej Giżyński
Informacja dla rolników ubiegających się o kredyt na realizację inwestycji w zakresie nowych technologii z linii nNT opublikowano dn. 2020-02-17 00:00 zaktualizowano dn. 2021-01-15 12:17 przez: Andrzej Giżyński